Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

DEZBATERE PUBLICĂ

DEZBATERE PUBLICĂ

Primăria Municipiului Timişoara va organiza vineri, 15.04.2022, ora 1500,  dezbaterea publică pe marginea Proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului local de acțiune pentru guvernare deschisă 2022 – 2023 a Municipiului Timișoara.

Dezbaterea se va desfășura în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, Bd. CD Loga nr. 1, et. 1  și prin platforma online ZOOM.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau in format electronic, la adresa: [email protected], până la data de 14.04.2022, ora 1200.

Persoanele care doresc să participe online la dezbatere, vor anunța până cel târziu în data de 14.04.2022, ora 1200,  intenția de participare și totodată vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședință prin  intermediul platformei online.

Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre.

Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant.

SECRETAR GENERAL

CAIUS ȘULI