Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

Comunicat de presă

Lucrări la rețele și spălări

Luni, 21 noiembrie, între orele 8-16se va executa o cuplare de conducte la intersecția străzilor Virgiliu și Torac. Lucrările fac parte din ”Proiectul CL13: Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud-Lot 3”, iar pe durata lor se va întrerupe apa pe străzile Torac, Virgiliu, Batania și Brigadierilor.

Marti,22 noiembrie, între orele 9-19se vor executa două legături de conductă pe străzile Timiș și Teiului la intersecție cu strada Gheorghe Lazăr. Lucrările fac parte din ”Proiectul CL 12:Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord-Lot 1”, iar pe durata lor se va opri apa pe străzile Timiș, Teiului, Amforei, Dropiei, Labirint, Intrarea Umbroasă și Calea Circumvalațiunii – porțiunea dintre străzile Gheorghe Lazăr și Burebista -,precum și la Punctele Termice cuprinse în careul de străzi Gheorghe Lazăr, Bulevardul Cetății, Calea Circumvalațiunii și Stelelor.

Miercuri, 23 noiembrie, între orele 9-15se va executa o cuplare de conducte la intersecția străzilor Ștefan Procopiu și Calea Aradului. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Calea Aradului – porțiunea dintre străzile Grigore Alexandrescu și Ștefan Procopiu -, Ștefan Procopiu, Horia Hulubei, Tristan Tzara, Marcel Iancu, Jupiter, Eugen Coșeriu, precum și la firmele Selgros, Decathlon, Altex, Momax, Petrom, Lems, Enter Game Events, Apollini Company și la Facultatea de Agronomie.

Joi,24 noiembrie, între orele 8-16 se va executa o cuplare de conducte pe strada Popa Șapcă, în vederea alimentării noului Campus Universitar. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Popa Șapcă, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brâncuși, București, Martir Miroslav Todorov, Aleea Theodor Mihaly, Martir Sebastian Iordan și la Penitenciar.

În perioada 21-25 noiembrie se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție în Dragșina, unde zilnic între orele 8-15 se va înregistra presiune scăzută, și în Giarmata Vii, unde zilnic între orele 9-15 se va opri furnizarea apei. De asemenea, pe 22 noiembrie, între orele 9-14 se va opri apa în Temerești. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Serviciul Comunicare și Marketing

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7