Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

Şedința Extraordinară din 9 martie 2010

Vă prezentăm rezultatele votului consilierilor locali privind proiectele de hotărâre la Ordinea de Zi a Şedinței Extraordinare din 9 martie 2010:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Municipiului Timișoara pe anul 2009 și rectificarea bugetului local al Municipiului Timișoara pe anul 2009.

Rezultatul votului

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local al Municipiului Timișoara pe anul 2010.

Amendament 1

Amendament 2

Amendament 3

Rezultatul votului

3. Proiect de hotărâre privind repartizarea sumelor pentru obiectivele finanțate din fondul de rulment.

Rezultatul votului

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de asociere dintre Municipiul Timișoara și Asociația Club Banu Sport Timișoara.

Rezultatul votului

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Agendei manifestărilor culturale din anul 2010 a Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

Amendament

Rezultatul votului

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Agendei manifestărilor culturale din anul 2010 a Filarmonicii „Banatul” Timișoara.

Rezultatul votului

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Agendei manifestărilor culturale din anul 2010 a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”.

Rezultatul votului

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Agendei manifestărilor culturale din anul 2010 a Teatrului German de Stat Timișoara.

Rezultatul votului

Proiectele de hotărâre înscrise pe Ordinea de Zi au fost inițiate de Primarul Municipiului Timișoara – domnul dr.ing. Gheorghe Ciuhandu.