Prima pagina Harta site Romana English Deutsch
Mareste textul Micsoreaza textul Reseteaza dimensiunea textului Schimba contrastul Varianta pentru mobil
  Monitorul Primariei | Timisoara
Sugestii și reclamații  |  Anunțuri  |  Link-uri Utile  |  Harta Municipiului Timișoara  |  Harta Restrictii Circulatie  |  Album foto  |  Hartă site
  Info primărie
   Localizare/Contact
   Conducere
   Organigrama
   Audiențe
   Acte normative privind funcționarea instituției
   Resurse Umane
   Raportul Primarului
   Raportul Viceprimarilor
   Rapoarte anuale ale Consilierilor Locali
   Raport anual conform OUG 109/2011
   Nomenclatorul stradal
   Dicționar explicativ al denumirii străzilor din Timișoara
   Agenda culturală
   Strategia Culturală a Municipiului Timișoara 2014-2024
   Strategia pentru Tineret a Municipiului Timișoara 2014
   Agenda sportivă
   InfoUtile/LinkUtile
   Strategia Anticorupție a Primăriei Municipiului Timișoara
   Referendum 2018

Cauta


cautare avansata >>
forum timisoara
album foto timisorean
  Documente publice
   Informații de interes public
   Dispoziții Primar cu caracter normativ
   Finanțe publice
   Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Polul de Creștere Timișoara
   STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ 2015-2020/ Plan Integrat de Dezvoltare
   Strategii
   Studiul de fundamentare istorică "Zone construite protejate - Timișoara 2011"
   Reabilitarea clădirilor istorice
   Declarații de avere și de interese
   Planuri urbanistice
   Ședințe C.T.A.T.U.
   Aviz de Oportunitate
   Aviz Prealabil de Oportunitate
   Aviz de inițiere
   Aviz C.T.A.T.U./Arhitect Șef
   Aviz de principiu
   Aviz Consultativ
   Proiecte cu finanțare europeană
   Harta de zgomot
   Proiect privind planuri de acțiune pentru prevenirea și reducerea zgomotului ambiant în Municipiul Timișoara
  
Acte necesare și formulare

   Asociații de proprietari
   HG 401/2013 pentru aprobarea normelor de aplicare a Legii nr. 165/2013
   Notificări/Revendicări
   Plan Local de Apărare 2018-2021
   Publicatii de vanzare
   Oferte de vânzare teren conform Legii 17/2014
   Lista structuri asociative din agricultură conf. Legii 145/2014
   Harta Restrictii Circulatie
   Investiții în Timișoara
   Parc Industrial Freidorf


<<
data curenta
>>
Iulie 
LMMJVSD
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
         

Timișoara Fresh, 7-8 iulie 2018, prima ediție
03.07.2018


Timișoara Fresh este un eveniment în primă ediție desfășurat în Piața Operei, în perioada 7-8 iulie, care își propune să aducă locuitorilor Timișoarei trendul actual prin care se promovează dobândirea unei stări optime de sănătate și a unui trup armonios. Veți vedea că acestea se pot obține și fără diete elaborate și programe sofisticate de sport!  Stilul de viață reprezintă totalitatea micilor alegeri pe care le facem în fiecare zi, dar care au un impact pe termen scurt sau lung asupra noastră. Din fericire, o dietă sănătoasă nu trebuie să reprezinte o corvoadă pentru nimeni, funcționează la fel ca și alte obiceiuri sănătoase pe care le dobândim prin exercițiu în timp. Deși există o varietate largă de teorii ale unui stil de viață sănătos, prin evenimentul Timișoara Fresh vă invităm să descoperiți direct de la specialiști informații care vă pot îmbunătăți viața si starea de spirit! În completarea unei diete sănătoase trebuie să introduceți în rutina voastră zilnică orice formă de activitate sportivă care vă face plăcere.

Venind la „Timișoara Fresh” poți să descoperi activități fizice pe care le poți face și tu fără un efort deosebit, dar prin care organismul tău se va regla și te vei simți mai plin de energie pe zi ce trece. Aveți posibilitatea să urmăriți și să vă luați drept modele sportivi internaționali veniți să concureze în competiția Ultimate Smartfit Challenge 2018, să consultați medici nutriționiști prezenți cu standuri și workshop-uri, să degustați și să descoperiți alimente și băuturi sănătoase pe care le puteți introduce în viața de zi cu zi!

Program scenă

Sâmbătă
8 – 17 – Romanian Throwdown by USC
17 – 18– Seminar nutriție
18– 19– Urban Cardio Dance alături de Claudia
19 – 20 Timișoara Saracens – SCM UVT

Duminică

8– 12 – Romanian Throwdown by USC
12– 13– Antrenament funcțional
13 – 16 – Romanian Throwdown by USC

Program Pavilioane

Sâmbătă și duminică, între orele 8 – 16 - Prezentarea și testarea aparatelor sportive de ultimă tehnologie care se regăsesc în cele 3 locații Smartfit și vânzare de produse promoționale. Măsurători gratuite și cântăriri complexe, care vor oferi informații participanților despre procentul de grăsime, masa musculară, grăsime viscerală și mulți alți indici, care îi vor ajuta să afle structura corpului în momentul de față și ce pot face pentru a o îmbunătăți.

Sâmbătă și duminică, între orele 16– 21
: Zmudy Bar - degustare și vânzare fresh-uri de sezon,  Do Terra - uleiuri esențiale - testare și vânzare, The Fit Baker - prăjituri sănătoase, fără zahăr, fără făină de grâu, fără unt și fără margarină, pe bază de proteine, fibre, carbohidrați cu eliberare treptată și grăsimi sănătoase,  Prăvălia Noastră - degustare și vânzare semințe, fructe uscate, Raw Veganza - creatorii primei brânze vegane de pe piața românească, pe baza nucilor de caju și migdale activate, culturi vegane și condimente atent selectate, degustări și vânzare, Magazinul Naturist Herba Banat - degustare alimente sanatoase, apa alcalina cu PH 9.2, diferite mostre cu titlu gratuit și vanzare produse naturiste,  Fundația de Ajutor Medical Profilaxis, impreuna cu Centrul Medical Profilaxis prin programul “Vreau să cresc sanatos”, programul de gimnastică medicală și fizioterapie adresat persoanelor vîrstnice și programul de prevenire a complicațiilor datorate muncii la birou, într-o poziție static,nutriționist Sebastian Cătană - servicii de nutriție pentru creșterea calității vieții, nutriție curativă, managementul diabetului, nutrigenetică,  Cabinet de nutriție și dietetică Dr. Iren Alexoi, Bianca Birceanu – nutriționist dietetician, Violeta Bun – nutriționist dietetician

Dacă vrei să afli sfaturi depre alimentație și stil de viață sănătos, dacă vrei să afli rata metabolismului tău, compoziția corporală - țesut adipos și musculatura - vino la standul nostru,unde organizăm și workshop-uri dedicate unei alimentații sănătoase și ateliere de gătit. Regina Maria - o echipă medicală va oferi asistență pe parcursul acestor zile, punând la dispoziția timișorenilor servicii precum măsurarea tensiunii arteriale și testarea glicemiei. În plus personalul non-medical este pregătit să ofere informații tuturor celor interesați.

Sâmbătă, între orele 16 – 21: Olivia Micșa – Nutriționist dietetician (în formare), Nutriționist dietetician voluntar - Spitalul Clinic Județean Timișoara - sfaturi și recomandări pentru un stil de viață sănatos, obținerea și menținerea greutății ideale, prevenirea anumitor boli -prin program nutrițional adecvat și activitate fizică

Duminică între orele 16– 21
: Nutriform Expert SRL - măsurători gratuite ale compoziției corporale pentru adulți, cu prezentarea rezultatelor către beneficiar, cu respectarea confidențialității datelor personale; discuții cu durata de 15 minute referitoare la obiceiurile alimentatare și nutriție sănătoasă  (Informații colectate de Nutriționist Sebastian Cătană)


Biroul Organizare Evenimente

foto- in format .pdf - versiunea de tiparit

  Anunțuri din 03.07.2018
Prima pagină  |  Album foto  |  Hartă site  |  Index site
Copyright © Primăria Municipiului Timișoara 2002-2010  |  Powered by EXPERTISSA Timișoara