Prima pagina Harta site Romana English Deutsch
Mareste textul Micsoreaza textul Reseteaza dimensiunea textului Schimba contrastul Varianta pentru mobil
  Monitorul Primariei | Timisoara
Sugestii și reclamații  |  Anunțuri  |  Link-uri Utile  |  Harta Municipiului Timișoara  |  Harta Restrictii Circulatie  |  Album foto  |  Hartă site
  Info primărie
   Localizare/Contact
   Conducere
   Organigrama
   Audiențe
   Acte normative privind funcționarea instituției
   Resurse Umane
   Raportul Primarului
   Raportul Viceprimarilor
   Rapoarte anuale ale Consilierilor Locali
   Raport anual conform OUG 109/2011
   Nomenclatorul stradal
   Dicționar explicativ al denumirii străzilor din Timișoara
   Agenda culturală
   Strategia Culturală a Municipiului Timișoara 2014-2024
   Strategia pentru Tineret a Municipiului Timișoara 2014
   Agenda sportivă
   InfoUtile/LinkUtile
   Strategia Anticorupție a Primăriei Municipiului Timișoara
   Referendum 2018

Cauta


cautare avansata >>
forum timisoara
album foto timisorean
  Documente publice
   Informații de interes public
   Dispoziții Primar cu caracter normativ
   Finanțe publice
   Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Polul de Creștere Timișoara
   STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ 2015-2020/ Plan Integrat de Dezvoltare
   Strategii
   Studiul de fundamentare istorică "Zone construite protejate - Timișoara 2011"
   Reabilitarea clădirilor istorice
   Declarații de avere și de interese
   Planuri urbanistice
   Ședințe C.T.A.T.U.
   Aviz de Oportunitate
   Aviz Prealabil de Oportunitate
   Aviz de inițiere
   Aviz C.T.A.T.U./Arhitect Șef
   Aviz de principiu
   Aviz Consultativ
   Proiecte cu finanțare europeană
   Harta de zgomot
   Proiect privind planuri de acțiune pentru prevenirea și reducerea zgomotului ambiant în Municipiul Timișoara
  
Acte necesare și formulare

   Asociații de proprietari
   HG 401/2013 pentru aprobarea normelor de aplicare a Legii nr. 165/2013
   Notificări/Revendicări
   Plan Local de Apărare 2018-2021
   Publicatii de vanzare
   Oferte de vânzare teren conform Legii 17/2014
   Lista structuri asociative din agricultură conf. Legii 145/2014
   Harta Restrictii Circulatie
   Investiții în Timișoara
   Parc Industrial Freidorf


<<
data curenta
>>
Ianuarie 
LMMJVSD
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Informare privind stadiul proiectului „Creating a framework and developing contents for tomorrow s youth centres” , nr. 2016-1-RO01-KA205-024305
31.01.2019


În cadrul proiectului “Creating a framework and developing contents for tomorrow's youth centres"( “Crearea unui cadru și dezvoltarea conținutului acestuia pentru centrele de tineret de mâine”), în anul 2018 au fost realizate mai multe întâlniri ale partenerilor și au fost realizate 3 produse intelectuale.

În perioada 23-26.05.2018, o delegație reprezentând  echipa de proiect s-a deplasat la Berlin. Activitățile au avut loc, în cea mai mare parte în zona sediului organizației Roter Baum Berlin UG. Participarea delegației a cuprins, în 26-31.05.2018, întâlniri cu organizații care lucrează cu tinerii. Totodată, delegația a participat la o sesiune de prezentare academică- în cadrul Universității din Berlin- a modelelor de lucru cu tinerii, participanții fiind din România, Albania, Serbia, Germania, Slovenia, Bosnia, Italia și Spania. Urmare a celor decise de participanții la videoconferințele Skype din prima parte a anului, în luna mai a avut loc o altă întâlnire a grupului de lucru al proiectului, discutându-se despre finalizarea produsului intelectual nr. 2 din cadrul proiectului, cu participanți din România, Finlanda, Slovenia, Germania și Spania. În 4 și 5 decembrie, la Timișoara, a avut loc întâlnirea finală a partenerilor, la care s-a discutat despre managementul proiectului și au fost prezentate documentele realizate.

Rezultate:
- Produsul intelectual nr. 1: Cercetare privind nevoile angajaților unui centru de tineret care dorește să dobândească/implementeze standardele de calitate (Quality Label for Youth Center) și metodologia pentru lucrul cu tinerii, conform cercetării.
- Produsul intelectual nr. 2: Editarea Ghidului pentru o corelare eficientă între activitățile din centrele de tineret și piața muncii, respectiv Handbook for efficient correlation between Youth Centres activities and the labour market, un îndrumar de lucru util organizațiilor europene care lucrează cu tinerii.
- Produsul intelectual nr. 3:Editarea unui Compendiu pentru lucrul cu tinerii în domeniul incluziunii și echității sociale în centrele de tineret ale viitorului.

Au fost emise 5 comunicate de presă, care au fost postate și pe site-ul www.primariatm.ro, cu 7 apariții în presă, cele mai multe în Monitorul primăriei, care se tipărește în 125.000 de exemplare.
Alte rezultate: echipa de proiect a fost preocupată de finalitatea proiectului în contextul corelării cu Strategia de tineret a municipalității și a demarat realizarea unei documentații despre proiect ca exemplu de bună practică. Documentul va fi conex Strategiei de tineret și va reprezenta aplicarea obiectivelor Strategiei de tineret, ca urmare a implementării proiectului.

Proiectul  “Crearea unui cadru și dezvoltarea conținutului acestuia pentru centrele de tineret de mâine” se înscrie în cadrul parteneriatelor strategice în domeniul educațional și reprezintă subiectul unei aplicații de succes în cadrul programului Erasmus+, depusă de către Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT). Parteneri: FITT; Roter Baum Berlin UG – zentrale, Nuorisokeskus Villa Elba; RIS, Raziskovalno izobrazevalno sredidsce Dvorec Radikan, o universitate: Universitatea Autonomă de Barcelona și Municipiul Timișoara. Valoarea totală a proiectului este de 175.036 euro
Proiectul „Creating a framework and developing contents for tomorrow's youth centres” , nr. 2016-1-RO01-KA205-024305, se finanțează în cadrul programului ERASMUS+ ca proiect strategic în domeniul tineretului/ Key Action 2 - Strategic partnership in the field of: Youth


- in format .pdf - versiunea de tiparit

  Anunțuri din 31.01.2019
Prima pagină  |  Album foto  |  Hartă site  |  Index site
Copyright © Primăria Municipiului Timișoara 2002-2010  |  Powered by EXPERTISSA Timișoara