Prima pagina Harta site Romana English Deutsch
Mareste textul Micsoreaza textul Reseteaza dimensiunea textului Schimba contrastul Varianta pentru mobil
  Monitorul Primariei | Timisoara
Sugestii și reclamații  |  Anunțuri  |  Link-uri Utile  |  Harta Municipiului Timișoara  |  Harta Restrictii Circulatie  |  Album foto  |  Hartă site
  Info primărie
   Localizare/Contact
   Conducere
   Organigrama
   Audiențe
   Acte normative privind funcționarea instituției
   Resurse Umane
   Raportul Primarului
   Raportul Viceprimarilor
   Rapoarte anuale ale Consilierilor Locali
   Raport anual conform OUG 109/2011
   Nomenclatorul stradal
   Dicționar explicativ al denumirii străzilor din Timișoara
   Agenda culturală
   Strategia Culturală a Municipiului Timișoara 2014-2024
   Strategia pentru Tineret a Municipiului Timișoara 2014
   Agenda sportivă
   InfoUtile/LinkUtile
   Strategia Anticorupție a Primăriei Municipiului Timișoara
   Alegeri ptr. Președintele României 2019

Cauta


cautare avansata >>
forum timisoara
album foto timisorean
  Documente publice
   Informații de interes public
   Prelucrarea datelor cu caracter personal
   Dispoziții Primar cu caracter normativ
   Finanțe publice
   Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Polul de Creștere Timișoara
   STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ 2015-2020/ Plan Integrat de Dezvoltare
   Strategii
   Studiul de fundamentare istorică "Zone construite protejate - Timișoara 2011"
   Reabilitarea clădirilor istorice
   Declarații de avere și de interese
   Planuri urbanistice
   Ședințe C.T.A.T.U.
   Aviz de Oportunitate
   Aviz Arhitect Șef
   Proiecte cu finanțare europeană
   Harta de zgomot
   Proiect privind planuri de acțiune pentru prevenirea și reducerea zgomotului ambiant în Municipiul Timișoara
  
Acte necesare și formulare

   Asociații de proprietari
   HG 401/2013 pentru aprobarea normelor de aplicare a Legii nr. 165/2013
   Notificări/Revendicări
   Plan Local de Apărare 2018-2021
   Publicatii de vanzare
   Oferte de vânzare teren conform Legii 17/2014
   Lista structuri asociative din agricultură conf. Legii 145/2014
   Harta Restrictii Circulatie
   Investiții în Timișoara
   Parc Industrial Freidorf


<<
data curenta
>>
Februarie 
LMMJVSD
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
     

Concurs de soluții cu tema ,,Refuncționalizare imobil pentru Centru Cultural - Turn de Apă, Iosefin. str. Gh. Barițiu”
20.02.2019


În contextul în care Municipiului Timișoara, i s-a desemnat (de către Uniunea Europeană) prestigiosul titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, unul din obiectivele de investiții propuse de municipalitate privind modernizarea infrastructurii și punerii în valoare a patrimoniului municipiului este reabilitarea și refuncționalizarea Turnului de Apă, situat în Timișoara, str. Gh. Barițiu nr. 3.

Pentru găsirea celei mai bune soluții pentru valorificarea și punerea în valoare a acestui obiectiv de o importanță istorică deosebită pentru Municipiul Timișoara, s-a optat ca atribuirea contractului de servicii de proiectare să se realizeze în urma organizării unui concurs de soluții, conform Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice. Concursul de soluții va genera idei pentru punerea în siguranță a turnului, atât pentru încărcări gravitaționale cât și pentru acțiuni seismice, amenajări interioare care să adăpostească noile funcțiuni, introducerea circulațiilor pe verticală și orizontală fără a altera structura existenta, instalații noi, dotări, etc. (funcțiunile propuse trebuie să intregească viata culturală a Timișoarei) cât și amenajarea aferentă a curții interioare turnului de apă.

Concursul de soluții
își propune să susțină profesionalismul, inovarea, concurența și transparența în vederea găsirii celei mai bune soluții pentru reabilitarea și refuncționalizarea Turnului de Apă. Ideile și soluțiile propuse de specialiști, selectate de un juriu independent și obiectiv vor conduce la revitalizarea complexă din punct de vedere urbanistic a zonei, vizând componenta dezvoltării comunității locale și asigurării unor mijloace de trai durabile din punct de vedere economic, creând un spațiu atractiv de desfășurare a activităților social-culturale și recreative.

În acest sens, Municipiului Timișoara - în calitate de Promotor împreună cu Rheinbrucke SRL - în calitate de Organizator (în baza contractul de prestări servicii de consultanță nr. 66/05.06.2018) organizează concursul de soluții cu tema ,,Refuncționalizare imobil pentru Centru Cultural - Turn de Apă, Iosefin. str. Gh. Barițiu”.

În urma derulării concursului de soluții și stabilirii ierarhiei finale se vor declara un număr maxim de 3 câștigători, concurentului clasat pe locul I atribuindu-se contractul de servicii de proiectare, respectiv de întocmire a documentației tehnico-economice (DALI+PT) și punere în practică a soluției câștigătoare pentru realizarea investiției ,,Refuncționalizare imobil pentru Centru Cultural - Turn de Apă, Iosefin. str. Gh. Barițiu”, în cuantum de 112.000 lei, fără TVA

Pentru încurajarea competiției, prin depunerea a cât mai multor proiecte în cadrul concursului de soluții, se vor acorda premii pentru concurenții clasați pe locurile II respectiv III, conform prevederilor HCL nr.563/30.10.2018), după cum urmează:

Locul II - 23.350 lei
Locul III - 14.010 lei


Astfel, pentru toți cei interesați, anunțăm faptul că în data de 18.02.2019 a fost publicat pe SICAP anunțul de concurs nr.DC1000041/18.02.2019 privind atribuirea contractului de servicii având ca obiect întocmirea documentației tehnico-economice (DALI+PT) și asigurarea asistenței tehnice  de specialitate din partea proiectantului declarat câștigător în urma organizării concursului de soluții cu tema ,,Refuncționalizare imobil pentru Centru Cultural - Turn de Apă, Iosefin. str. Gh. Barițiu”, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 21.03.2019 ora 10.00.

Documentația de concurs pusă la dispoziție concurenților este exclusiv în format electronic și poate fi descărcată de pe site-ul www.sicap-prod.e-licitatie.ro precum și pe site-urile: www.turnuldeapatimisoara.ro, iosefinwatertower.ro, watertower.ro. Precizăm faptul că vizitarea sit-ului (situat în Timișoara - str Gh Barițiu nr. 3), conform Regulamentului de concurs – Calendarul concursului,  va avea loc în data de 28.02.2019, orele 11-13.
- in format .pdf - versiunea de tiparit

  Anunțuri din 20.02.2019
Prima pagină  |  Album foto  |  Hartă site  |  Index site
Copyright © Primăria Municipiului Timișoara 2002-2010  |  Powered by EXPERTISSA Timișoara