Prima pagina Harta site Romana English Deutsch
Mareste textul Micsoreaza textul Reseteaza dimensiunea textului Schimba contrastul Varianta pentru mobil
  Monitorul Primariei | Timisoara
Sugestii și reclamații  |  Anunțuri  |  Link-uri Utile  |  Harta Municipiului Timișoara  |  Harta Restrictii Circulatie  |  Album foto  |  Hartă site
  Info primărie
   Localizare/Contact
   Conducere
   Organigrama
   Audiențe
   Acte normative privind funcționarea instituției
   Resurse Umane
   Raportul Primarului
   Raportul Viceprimarilor
   Rapoarte anuale ale Consilierilor Locali
   Raport anual conform OUG 109/2011
   Nomenclatorul stradal
   Dicționar explicativ al denumirii străzilor din Timișoara
   Agenda culturală
   Strategia Culturală a Municipiului Timișoara 2014-2024
   Strategia pentru Tineret a Municipiului Timișoara 2014
   Agenda sportivă
   InfoUtile/LinkUtile
   Strategia Anticorupție a Primăriei Municipiului Timișoara

Cauta


cautare avansata >>
forum timisoara
album foto timisorean
  Documente publice
   Informații de interes public
   Dispoziții Primar cu caracter normativ
   Finanțe publice
   Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Polul de Creștere Timișoara
   STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ 2015-2020/ Plan Integrat de Dezvoltare
   Strategii
   Studiul de fundamentare istorică "Zone construite protejate - Timișoara 2011"
   Reabilitarea clădirilor istorice
   Declarații de avere și de interese
   Planuri urbanistice
   Ședințe C.T.A.T.U.
   Aviz de Oportunitate
   Aviz Prealabil de Oportunitate
   Aviz de inițiere
   Aviz C.T.A.T.U./Arhitect Șef
   Aviz de principiu
   Aviz Consultativ
   Proiecte cu finanțare europeană
   Harta de zgomot
   Proiect privind planuri de acțiune pentru prevenirea și reducerea zgomotului ambiant în Municipiul Timișoara
  
Acte necesare și formulare

   Asociații de proprietari
   HG 401/2013 pentru aprobarea normelor de aplicare a Legii nr. 165/2013
   Notificări/Revendicări
   Plan Local de Apărare 2018-2021
   Publicatii de vanzare
   Oferte de vânzare teren conform Legii 17/2014
   Lista structuri asociative din agricultură conf. Legii 145/2014
   Harta Restrictii Circulatie
   Investiții în Timișoara
   Parc Industrial Freidorf


<<
data curenta
>>
Martie 
LMMJVSD
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

INFORMARE cu privire la investiția Spital Clinic Municipal - Calea Torontalului nr. 5
29.03.2011


1994: Începe construcția  Spitalului Clinic Municipal Timișoara situat în Calea Torontalului km.5. Lucrările se sistează în 1998.
2002  - Prin H.G. nr. 866/2002 se trec   unele imobile din  domeniul   privat al statului și din administrarea Ministerului  Sănătății și Familiei în domeniul public al municipiilor, orașelor și comunelor  și în administrarea consiliilor locale respective. Un an mai târziu se încheie Protocolul de predare-primire nr. SC2003 -   1538 / 30.01.2003 prin care  au fost  preluate   imobilele  compuse din construcții și terenurile aferente,  în care se desfășoară activitatea  Spitalului Clinic Municipal.

Urmare acestui protocol, investiția "Spital Clinic Municipal” Calea Torontalului  km 5 nu a fost înregistrată în evidența contabilă  în anul 2003,  întrucât  în anexa la protocol  nu a fost menționată valoarea acestei investiții, această poziție fiind trecută cu denumirea ,"stadiul fizic de finalizare cca 30 % , investiție în fază nefinalizată din lipsă de fonduri”.

2004
- Se înregistrează la PMT , atât în evidența contabilă analitică cât și în evidența contabilă sintetică,   Investiția "Spital Clinic Municipal“Calea Torontalului  km 5; această înregistrare  s-a efectuat  urmare  adresei nr. EC2x4002608/04.03.2004, transmisă de Spitalul  Clinic Municipal, adresă  însoțită de Nota contabilă nr. 38/D/AS de ieșire  din gestiune, a tabelului cuprinzând reevaluarea acesteia și copie   după protocolul din 2003.

Menționăm că nimeni din conducerea sau contabilitatea Spitalului Clinic Municipal de la acea dată nu ne-a făcut cunoscut faptul  că la acest obiectiv ar exista tâmplărie PVC și radiatoare  care nu au fost  puse în operă  și că acestea  sunt date în custodie  la  constructor - SC ITALROM. De asemenea, nu ne-a fost comunicat  nici un  fel de document  privitor la această construcție.
De asemenea, nu avem cunoștință dacă Spitalul Clinic Municipal a preluat din custodia constructorului aceste bunuri la data trecerii imobilelor  din domeniul privat  al statului și din administrarea  Ministerului Sănătății și Familiei în domeniul public al municipiului Timișoara.

15.11.2007
: Direcția Poliția Comunitară și PMT încheie un proces verbal de constatare cu ocazia începerii efectuării pazei la obiectiv de către Poliția Comunitară. Până la această  dată paza a fost efectuată de către Direcția Prestări Servicii a Consiliului Județean Timiș.

2009
: H.G. nr. 1521/2009 privind unele măsuri în vederea înființării Institutului Regional de Oncologie Timișoara.

2010
: H.G. 1249/2010 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr.  1.521/2009 privind unele măsuri în vederea înființării Institutului Regional de Oncologie Timișoara. Predarea-preluarea imobilului menționat la art. 2 din Hotărârea Guvernului nr. 1.521/2009 se face pe bază de proces-verbal încheiat între Consiliul Local al Municipiului Timișoara și Ministerul Sănătății prin Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a acestei hotărâri.

21.02.2011
: În jurul  orelor 10,  pentru  finalizarea  predării  Construcției nefinalizate denumită "Investiția Spitalul Clinic Municipal" situat în Timișoara, Calea  Torontalului, predare   care urma să se efectueze  de  către Municipiul Timișoara  către Ministerul Sănătății prin  Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș în baza Hotărâri Guvernului  nr. 1.521/2009 modificată cu Hotărârea Guvernului  nr .1249/2010 privind unele  măsuri în vederea înființării Institutului Regional de Oncologie Timișoara la  fața locului s-a deplasat o comisie mixtă, formată din reprezentanți ai Primăriei Municipiului Timișoara, ai Spitalului Clinic Municipal și ai Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș.  Acesta a fost momentul în care reprezentanții Spitalului Cinic Municipal  au  adus la cunoștință faptul că au descoperit în actele spitalului faptul că la subsolul obiectivului ar exista tâmplărie PVC depozitată în patru încăperi zidite,  și  ne-au fost  înmânate procese verbale de custodie și anexele la acestea  după cum urmează:
  • Proces verbal de custodie încheiat în 24.08.2000, între Spitalul  Clinic Municipal  prin  Director prof. dr. Emil Urtilă și SC ITAL ROM CONSTRUCȚII SRL  reprezentat de   ing Sorin Neagoe  pentru tâmplărie PVC.
  • Proces verbal de custodie încheiat în 24.12.1997, între SC SUBCONTROL  prin ing. Dan Radoslav   și S.C  ITAL ROM CONSTRUCȚII SRL prin  ing Sorin Neagoe  pentru  radiatoare de aluminiu  în depozitul central al SC ITAL ROM CONSTRUCȚII SRL.
Având în vedere acest fapt, s-au vizitat și celelalte  niveluri ale construcției și de comun acord  s-a stabilit să se programeze o altă întâlnire  pentru deschiderea încăperilor pentru inventarierea tâmplăriei PVC  în prezența   custodelui SC ITAL ROM CONSTRUCȚII SRL, reprezentată  de  dl ing. Neagoe Sorin.

07.03.2011:
În jurul  orelor  9,  comisia mixtă s-a deplasat din nou la fața locului, pentru  finalizarea   predării  Construcției nefinalizate denumită "Investiția Spitalul Clinic Municipal", de data aceasta împreună cu un angajat al SC ITAL ROM CONSTRUCȚII SRL, delegat verbal de  dl ing. Sorin Neagoe. S-au deschis ușile încăperilor zidite și s-au  numărat,  măsurat și au fost scrise pe liste separate  în total 233 bucăți de tâmplărie PVC, în condițiile în care în procesele verbale de luare în custodie de către ITAL ROM figurau 994 bucăți. Nu au fost găsite nici celelalte  materiale trecute în procesul verbal de custodie (273 bucăți cremoane albe, acoperitorile PVC pentru feronerie, 100 bucăți șuruburi pentru fixare, 2 bucăți profile  PVC). A fost chemat la fața locului custodele dl. ing Sorin Neagoe, reprezentantul firmei SC ITAL ROM CONSTRUCȚII SRL, căruia i s-a adus la cunoștință  lipsa bunurilor primite în custodie de la Spitalul Clinic Municipal. Apreciem că S.C. ITAL ROM CONSTRUCȚII SRL are o responsabilitate asumată prin luarea în custodie a bunurilor respective și trebuie să clarifice această situație.

Primar,
Gheorghe CIUHANDU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
- in format .pdf - versiunea de tiparit

  Anunțuri din 29.03.2011
Prima pagină  |  Album foto  |  Hartă site  |  Index site
Copyright © Primăria Municipiului Timișoara 2002-2010  |  Powered by EXPERTISSA Timișoara