Primaria
Municipiului Timisoara
Devieri trasee STPT 11 - 17.07.2020
Data: 10.07.2020

Mijloacele de transport în comun de pe mai multe linii ale Societății de Transport Public Timișoara vor circula deviat, din cauza lucrărilor care au loc în această perioadă.

Mijloacele de transport în comun de pe liniile 11, M11, 14, M14, 18 și Expres 4 barat vor circula (dus/întors) pe următorul traseu, în data de 11.07.2020: bulevardul Republicii – Calea Circumvalațiunii – strada Gheorghe Lazăr – strada Gheorghe Dima – Piața Mărăști.Vor fi suspendate stațiile “Jiul”, “Spitalul de Copii Louis Țurcanu”, “ Piața 700”. Pe traseul deviat se vor folosi stațiile de pe strada Gheorghe Lazăr și de pe Calea Circumvalațiunii.
Minibuzele de pe linia 5b vor întoarce în Piața Regina Maria (Spitalul de Copii Louis Țurcanu) și vor circula pe traseul: strada Coriolan Brediceanu – strada Dr.Iosif Nemoianu – Piața Regina Maria – strada Dr.Iosif Nemoianu – strada Coriolan Brediceanu. Se vor folosi stațiile “Piața 700”, corespondente liniei 7 tramvai.

În perioada 13.07.2020 - 17.07.2020  se va închide strada Divizia 9 Cavalerie. În aceste condiții, autobuzele de pe linia Expres 2, pe sensul Continental – Stuparilor, vor circula normal până pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel, iar la intersecția cu strada Holdelor vor întoarce la sensul giratoriu și vor reveni pe traseul: strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel – Calea Sever Bocu – strada Amurgului, revenind pe traseul normal până la Continental. Se va folosi stația "Holdelor”, iar stațiile „Stuparilor”, „Gara de Est” și „Dedeman” vor fi suspendate. Autobuzele de pe linia 40, sensul Grozăvescu – Stuparilor, vor circula normal până pe bulevardul Antenelor, Calea Mall-ului (după benzinărie) – strada Aristide Demetriade și, în continuare, pe traseul normal. Stațiile „Mall”, „Divizia 9 Cavalerie” și „Dedeman” vor fi suspendate. Precizăm că, în functie de dinamica lucrărilor, pot apărea și alte modificări.
 
 
 
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Cosmin BRADU