Primaria
Municipiului Timisoara
Închiderea traficului rutier
Data: 10.07.2020

Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt, se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza sub trafic. Drept urmare,  Primăria Municipiului Timișoara  anunță că se va închide  traficul rutier pe str. Gh. Dima pe tronsonul cuprins între str. C. Brediceanu și str. Gh. Lazăr, în perioada 11.07.2020 (începând cu ora 07.00) - 12.07.2020 (până la ora 13.00), în vederea executării lucrărilor de așternere covor asfaltic.

Pentru evitarea blocajelor  se recomandă să se folosească ca rute ocolitoare pentru relația:
  • Bv. Republici (Piața Regina Maria)- Piața Mărăști  următorul traseu: bv. Regele Ferdinand I -str. 20 Decembrie- bv. I.C.Brătianu - str. Hector - Punctele Cardinale- Piața Mărăști;
  • Piața Mărăști -Bv Republicii: str. Gh. Dima - str. Gh. Lazăr -Calea Circumvalațiunii - Pasaj Jiul- bv. Republicii;
De asemene,a menționăm faptul că traseul deviat al  mijloacelor de transport în comun va fi comunicat de  către Societatea de Transport Public Timișoara.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări.


Biroul Transport