stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: primariatm@primariatm.ro
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

Fuego și Benone Sinulescu concertează la Timișoara de Ziua Pensionarilor
03.10.2018


Din dorința de a marca și la Timișoara Ziua persoanelor vârstnice, Primăria Timișoara organizează, prin Casa de Cultură, o manifestare adresată cu precădere pensionarilor timișoreni, dar și celor ce vor dori să participe la această zi importantă în viața semenilor lor.
Intitulat generic Ziua Pensionarilor, evenimentul se va derula duminică, 14 octombrie 2018, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara, începând cu ora 16 și va aduce pe scenă atât artiștii Asociației Seniorilor din Timișoara (corul Tinerețe fără bătrânețe, formația de dansuri populare, trupa de teatru), cât și nume consacrate ale scenei timișorene și nu numai. Astfel, alături de Ansamblul Timișul al Casei de Cultură din Timișoara vor susține recitaluri Florin Pistrila, Zorica Savu, Carmen Biruescu, Cornel Brici și Sandy Tatarici. Va completa acest tablou artistic inegalabilul Benone Sinulescu, pentru ca momentul final să aparțină invitatului special FUEGO.

Accesul în sală se va face pe bază de invitații, care  se găsesc la Casa de Cultură din Timișoara (str Miron Costin nr.2-Piața Maria) și la casieria sălii Capitol.


Biroul Organizare Evenimente

Afiș