stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: primariatm@primariatm.ro
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

Festivalul Vinului 2018, o ediție inedită
25.10.2018


Mâine, 26 octombrie, de la ora 17.00, în Piața Victoriei începe cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Vinului. 
Pe durata celor trei zile de festival, 26, 27, 28 octombrie, vom avea parte de numeroase produse viticole, decorațiuni inedite, dar și de muzică și voie bună. Și-au anunțat prezența renumite podgorii din zona Banatului, dar și din Serbia, care vor expune produse de calitate și vor da prilej celor dornici să le deguste. În parcarea Modex vor fi amenajate standuri cu mâncare și cu vin.

Programul de comercializare a produselor viticole și culinare este următorul:

Vineri, între orele 17:00 – 23:00
Sâmbătă: între orele 12:00 – 23:00
Duminică: între orele 12:00 – 23:00


În ceea ce privește programul artistic, scena va aparține vineri, 26 octombrie, începând cu ora 17.00, muzicii populare. Au confirmat participarea numeroase ansambluri și formații artistice precum: Ansamblul ,,Timișul’’ al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, Ansamblul ,,Doina Timișului’’ al Casei de Cultură a Studenților, Ansamblul ,,Ghiocelul” din Giroc, Ansamblul “Izvorașul” al Casei de Cultură din Buziaș, Ansamblul ,,Pusta Banatului” și invitați din Serbia - Ansamblul folcloric ,,Ljubomir Ivanovic Gedza”din Kovacevac.

Sâmbătă, 27 octombrie, schimbăm registrul muzical și aducem la rampă tineri artiști ai Timișoarei de la Facultatea de Muzică și Teatru, elevi ai Școlii Cromatik Voice, trupele Alpha Team și Stage5 Band și trupa rock Death din Serbia. Seara se va încheia în acordurile trupei Proconsul.

Duminică, 27 octombrie, vor concerta: Pragu’ de Sus, Phaser, Pseudonym și cursanții Incubatorului de Artă din Timișoara.
Prezentarea evenimentului va fi asigurată de doi profesioniști. Vineri, momentele folclorice vor fi prezentate de către Daniela Băcilă, iar programul de sâmbătă și duminică va fi prezentat de Florin Mihoc.
Sperăm că v-am stârnit interesul pentru a participa într-un număr cât mai mare la acest eveniment, finanțat de Primăria Municipiului Timișoara și organizat prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Vă așteptăm cu drag!

Biroul Organizare Evenimente

Comunicat pdf
Foto