stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: primariatm@primariatm.ro
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

Închideri temporare ale circulației rutiere
10.05.2019


Închideri temporare ale circulației rutiere
-    Pentru executarea lucrărilor de reparații pe Calea Martirilor, sectorul dintre str. Surorile Martir Caceu și bd. Liviu Rebreanu, în data de 11 mai 2019, în intervalul orar 7-16 va fi închisă circulația rutieră.
-    Pentru definitivarea lucrărilor de asfaltare pe strada Frederic Mistral, în data de 11 mai 2019, va fi închisă circulația rutieră, în intervalul orar 7,30-17,30.
-    În vederea organizării campaniei de atenționare a șoferilor fațã de prezența în trafic a motocicliștilor,“ Atenție la motocicliști!”, în data de 11 mai 2019, începând cu ora 12 va fi închisă temporar circulația rutieră pentru a se desfășura parada moto pe următorul traseu: parcarea publică din zona Ștrandului Heaven(strada de legătură dintre str. Cerna și bd. Liviu Rebreanu)-bd. Liviu Rebreanu, Calea Șagului-Piața Iuliu Maniu-bd. Iuliu Maniu-str. Gării-bd. Republicii-str. Sf. Ioan-str. Gheorghe Dima-Piața Mărăști-str. Oituz-Piața Ionel I. C. Brătianu(Punctele Cardinale)- bd. Take Ionescu-str. Simion Bărnuțiu-Calea Dorobanților.
-    În data de 12 mai 2019, vor fi luate măsuri de închidere temporară a circulației rutiere în vederea organizării evenimentului “Crosul firmelor”, ediția a XV-a, începând cu ora 9. Proba de alergare de 4,6 km și cea de ciclism vor fi pe traseul: Hotel NH(str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi, bd. Corneliu Coposu- pasaj Michelangelo-bd. Vasile Pârvan-bd. Mihai Viteazul-întoarcere la intersecția cu str. Sf. Rozalia, retur pânã la intersecția Pestalozzi-Ștefan cel Mare(Fabrica de bere). Proba de alergare de 2,5 km: Hotel NH(str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi-bd. Corneliu Coposu- pasaj Michelangelo-întoarcere pe bd. Vasile Pârvan. Proba de alergare copii: : Hotel NH(str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi, întoarcere la fântâna arteziană, până la Facultatea de Chimie.

Serviciul Transport