stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: primariatm@primariatm.ro
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

BEGA BULEVARD, sărbătoarea canalului Bega la cea de-a douăsprezecea ediție
20.08.2019


 

Primăria Municipiului Timișoara va organiza, în perioada 6 - 8 septembrie 2019, a douăsprezecea ediție a festivalului "Bega Bulevard", între Podul Mihai Viteazul (Mitropolit Andrei Șaguna) și Podul Maria (Traian).

Încă de la prima ediție, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenția timișorenilor asupra importanței canalului Bega pentru oraș și asupra posibilităților de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidență Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic și va concentra, pe parcursul celor trei zile, activități culturale și de divertisment.

Bega Bulevard” va fi, cu siguranță, momentul oportun pentru a ne familizariza cu un cadru natural minunat oferit de parcul Alpinet, iar concursul tradițional al rățuștelor din plastic, organizat de Rotaract Club Timișoara în parteneriat cu Clubul Rotary Timișoara, Interact Timișoara și cluburile Rotaract din oraș va antrena, cu siguranță, o prezență masivă a publicului.

Concertele vor constitui, de asemenea, alte puncte de atracție pentru timișoreni, care se vor putea delecta cu recitaluri susținute de Pepe, Sore, What`s Up, Minelli, JazzyBIT, Jazz a la Jais, Jinx, Mr. Pit, DJ AXL, Peregrinii, BegArt. Nu vor lipsi nici demonstrațiile cu foc, realizate de către Amaris Agni și Deep6Project.

Detaliile cu privire la succesiunea momentelor artistice și de animație vor fi furnizate în cursul săptămânii următoare.

Vă așteptăm cu drag!

 

Biroul Organizare Evenimente


Afiș