stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: primariatm@primariatm.ro
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

Înscrieri la Târgul de Paști, ediția a XIII - a
27.02.2020


 

Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează cea de-a XIII- a ediție a Târgului de Paști, în perioada 27 martie - 20 aprilie 2020.

Căsuțele vor fi amplasate în Piața Victoriei, iar expozanții interesați de participarea la Târgul de Paști vor trebui să depună, în intervalul 5 martie - 15 martie 2020, la Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, str. Miron Costin nr. 2 (orar: luni – vineri 11.00 – 15.00), următoarele documente :

·         formular (word) de participare la Târgul de Paști;

·         CD cu poze și lista produselor comercializate;

·         copie xerox după actele firmei;

·         certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea și specificul produselor comercializate;

·         copie contract de colectare uleiuri și grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat;

·         copie contract de colectare și evacuare a deșeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată.

De asemenea, expozanții care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș.

Totodată, pentru buna funcționare a activității, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă și altele).

 În urma selecției, vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă și mai diversificată.