stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: primariatm@primariatm.ro
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

S-a deschis circulația pe podul Michelangelo
12.12.2013


Începând cu data de 12 decembrie 2013, în zona șantierului Michelangelo se circulă în ambele sensuri, dar numai pe axa N-S și S-N, pe un traseu provizoriu deschis pe câte o singură bandă pe sens.
 
Circulația de la nord spre sud se face pe Bdul. Michelangelo, traversând podul, pe traseul delimitat cu indicatoare spre str. Cluj. Pe axa sud - nord, accesul mașinilor se face de pe Aleea FC Ripensia, peste podul Michelangelo, spre Bdul Michelangelo.

Pentru fluidizarea traficului în zona Complexului Studențesc, pe str. Socrate, tronsonul cuprins între str. Delfinului și Aleea Fc. Ripensia, se poate circula pe ambele sensuri, cu ieșire fie peste pod, fie la stânga pe strada Cluj.

 “Totul este semnalizat impecabil, am fost preocupat în mod special de asta, inclusiv pe timp de noapte, să nu fie probleme. Am luat măsuri de securitate și, după cum se vede, sunt puse balustrade de jur împrejur pe acest traseu provizoriu. Ele vor dispărea, în final zona va arăta cu totul altfel, dar acum am lut aceste măsuri ca să preîntâmpinăm anumite accidente ale unora care ar circula imprudent. Îi rog pe toți conducătorii auto să fie prudenți, să circule cu viteză foarte redusă, și îi rog pe pietoni să nu acceseze zona, este șantier și pe șantier nu e voie să se intre. În orice moment, pietonii ar putea fi în pericol și de aceea anunțăm clar: pietonii nu au acces. Poliția Locală va păzi zona și îi va îndruma pe pietoni să nu intre” – Primar Nicolae Robu.
Menționăm că, se mențin în continuare rutele ocolitoare care au fost create odată cu deschiderea lucrărilor, iar pe traseul provizoriu este permis doar accesul autoturismelor cu masa de până la 3,5 to.
 
 
Nicolae Robu,
Primarul Municipiului Timișoara


plan circulație provizorie