stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: primariatm@primariatm.ro
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

Revelion în Piața Victoriei
12.12.2013


Marți, 31 decembrie 2013, în Piața Victoriei din Timișoara vor avea loc o serie de concerte și evenimente organizate de Primăria Municipiului Timișoara pentru sărbătorirea noului an.
Programul este următorul:
20.00 –Muzică ambientală
21.00 –Phaser
22.00 – Silviu Pașca | The Guy
23.00 – Kamelia și George Hora
23.50 – Cuvântul primarului
24.00 –Foc de artificii
00.30  Dj Optik și Adrian Eftimie

Trupa Phaser a luat naștere în anul 2007 și în prezent este alcătuită din Carina, Radu, Lucian, Vlad și Arnold. Ei s-au făcut remarcați în cadrul preselecției naționale Eurovision 2013, cu piesa în limba franceză, "Pour toi et pour moi", iar de curând au lansat și videoclipul piesei "Fapte, nu vorbe".

Fost concurent la "Românii au talent" și "Vocea Romaniei", Silviu Pașca își continuă visul și cariera în muzică.
The Guy, concept muzical întemeiat de Silviu, ia naștere la Timișoara la sfârșitul verii 2011. Instrumentiști ai unor trupe cu tradiție fac parte din trupa sa, și, împreună abordează diferite stiluri muzicale, ale scenei de “cover” românești. Playlist-ul aparține genurilor r&b, hip-hop, rock alternativ, indie și electronic.

Silviu a reușit să adune lângă el o gașcă de instrumentiști talentați, polivalenți și deschiși la minte, alături de care împărtășete viziunea sa despre muzică. "Instrumentiștii mei se numesc Gore Teodorescu, Naste Lucian și Alex Corlan și alături de ei fac parte din proiectul THE GUY. Sigur o să auziți multe chestii faine despre noi, pentru că noi suntem cei care cântă altceva și o facem bine" spune Silviu Pașca 
 
Kamelia și George Horaau fost și sunt o prezență constantă în muzica românească. La doar 15 ani Kamelia a lansat primul album împreună cu George Hora, iar 4 ani mai târziu a aparut cel de-al doilea album de coveruri.

În anul 2009 colaborările cu Puya la piesele “Undeva-n Balkani”, “” și “VIP”, i-au propulsat pe cei doi pe primele poziții ale topurilor muzicale românești, iar cei doi își surprind mereu fanii cu piese care depasesc recordurile vizualizărilor pe youtube.
 
Kamelia este artista cu cei mai mulți fani din vestul țării (aproape 400.000), iar piesele “Prima Oară”,”Vara rece” sau cel mai nou hit alaturi de Vescan, “Piesa mea preferată”, sunt în topul preferințelor timișorenilor! Anul 2013 a fost pentru George Hora plin de lansări și colaborări. A produs noul album Voltaj, a colaborat cu Nane la piesa “Noi 2”, și a lansat primul videoclip solo din carieră pentru balada “Privesc înainte”.
 
De Revelion timișorenii vor asculta live hit-urile semnate Kamelia & George Hora, dar și noul single “Vina ei”, semnat de George ce urmează sa fie lansat în scurt timp.
După miezul nopții vor încinge atmosfera Adrian Eftimie și DJ Optik.

Adrian Eftimie
și-a început activitatea de DJ din dorința de a împărtăși pasiunea pentru muzică și altora. Concomitent, începe și producția, hitul verii 2006 fiind indiscutabil “No side effect”. Eftimie este cel mai solicitat DJ din România, cunoscut fiind faptul că, orice petrecere la care mixează devine un succes, o noapte de neuitat.

DJ Optick,
alias Bogdan Moldovan, intră în categoria – a man on a mission! Ca artist, a încercat în permanență să depașească limitele unui tipar impus de un anume stil din muzică dance. Sound-ul marca Optick este “friendly” pentru radio și rupe orice ring de dans. Dj Optik face parte din categoria invitaților speciali la marile evenimente dance, festivaluri, evenimente de club, performând pentru un public de la cateva sute de persoane, până la câteva zeci de mii de oameni.

Vă așteptăm în Piața Victoriei să sărbătorim împreună trecerea dintre ani!

Direcția Comunicare


foto 1
foto 2
foto 3
foto 4