Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

Dezbateri publice în 2021

Primăria Municipiului Timişoara face precizarea că dezbaterea publică referitoare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „LOCUINȚE ȘI SERVICII”, Piața Bisericii nr.7, Timișoara”, programată pentru ziua de luni, 01.02.2021, ora 1200,  se va desfășura de la ora  1600, luni, 01.02.2021. Restul informațiilor din anunț rămân nemodificate.


Bugetul local a intrat în consultare publică

Cum sunt împărțiți banii cetățenilor, care sunt proiectele strategice care vor fi demarate și alte informații timișorenii pot afla de pe https://buget.primariatm.ro/, unde se pot face și recomandări, sugestii, contestații prin completarea unui formular, atașat proiectului de buget.

Propunerile și întrebările cetățenilor sunt așteptate până la data de 8 aprilie 2021, urmând ca la data de 9 aprilie, la ora 17, să fie organizată dezbaterea publică online. Cei care vor să participe la dezbaterea online, sunt rugați să ne comunice adresa de e-mail și recomandările lor la: camelia.crisan@primariatm.ro.


Primăria Municipiului Timişoara va organiza luni, 26.04.2021, ora 1700,  dezbaterea publică pe marginea următoarelor proiecte de hotărâre:

1.Proiect de hotărâre pentru completarea și modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.371/2007 privind constatarea și sancționarea contravențiilor pe teritoriul Municipiului Timișoara – capitolul IV, articolul 21, aliniatul (1), punctele c) și o);

2.Proiect de hotărâre pentru adoptarea Regulamentului privind deținerea animalelor de companie și accesul persoanelor însoțite de animale de companie în Municipiul Timișoara.

Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectele de hotărâre supuse dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până la data de 23.04.2021, ora 1200.

Observații: