Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

PUZ ”EXTINDERE CLADIRI PENTRU SPATII DE CAZARE SI SERVICII CONEXE, IN REGIM S+P+2E+M SI SUPLIMENTARE LOCURI DE PARCARE’’ str.Independentei nr.14, CF448622

.Plan Urbanistic Zonal – ” EXTINDERE CLADIRI PENTRU SPATII DE CAZARE SI SERVICII CONEXE, IN REGIM  S+P+2E+M SI SUPLIMENTARE LOCURI  DE PARCARE’’ str.Independentei  nr.14, CF448622, Timisoara, proiectant SC PRO ARH TCC SRL , beneficiar SC LA RESIDENZA SRL .

Publicul este invitat sa transmită observații și propuneri privind intentia de elaborare a planului urbanistic zonal, în perioada 07.05.2021-20.05.2021.

Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: inspectorul de zonă din cadrul Biroul Avizare Conformitati PUG/PUD/PUZ si Certificari, Direcția Generala de Urbanism – Primăria Municipiului Timișoara cu sediul în Timișoara, Bd. C.D. Loga, nr. 1, telefon 0256/408345, e-mail: [email protected].

Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii (cam. 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail [email protected], până la data 20.05.2021.

Documentaţia PUZ –’’EXTINDERE CLADIRI PENTRU SPATII DE CAZARE SI SERVICII CONEXE, IN REGIM S+P+2E+M SI SUPLIMENTARE LOCURI DE PARCARE’’ str.Independentei  nr.14, CF448622, Timisoara, proiectant SC PRO ARH TCC SRL , beneficiar SC LA RESIDENZA SRL – poate fi vizualizata pe site-ul oficial al Primariei Municipiului Timisoara, sectiunea  „Aviz de Oportunitate/ Studii de Oportunitate informare”, sau poate fi consultata la sediul Primariei Municipiului Timisoara.

p.Arhitect Şef

Monica Mitrofan

Planșe:

Incadrare 

Memoriu

MOBILARE

PROPRIETATEA ASUPRA TERENURILOR

REGLEMENTARI

SITUAȚIA EXISTENTĂ

STUDII ACCESIBILITATE

STUDII FUNCȚIUNI 

STUDIU CVARTAL