Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

PUD ,,Amplasare cladire in regim de inaltime P+2E, Aleea Ghirodei nr. 32

ANUNŢ

In conformitate cu prevederile Ordinului nr. 2.701 din 30 decembrie 2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism, conform H.C.L. nr. 218/04.06.2020, pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 140/ 19.04.2011 – privind aprobarea „Regulamentului local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism şi amenajare a teritoriului”, cu modificările şi completările ulterioare, a Legii nr. 350 din 6 iulie 2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul (actualizată),

ANUNŢĂM demararea Etapei 1 – etapa pregatitoare PUD, de informare şi consultare a publicului cu privire la documentaţia:

  • PUD – ,,Amplasare cladire in regim de inaltime P+2E (spatii comerciale si servicii de tip apart hotel)”;
  • Amplasament: Aleea Ghirodei  nr. 32, Timişoara;
  • Beneficiari: SC PROSPERO SRL;
  • Proiectant: SC ATELIER 21 SRL

Consultarea documentaţiei poate fi făcută pe site-ul Primariei municipiului Timisoara www.primariatm.ro in sectiunea Planuri urbanistice/ Planuri urbanistice supuse informarii si consultarii publicului sau la sediul Primăriei Municipiului Timişoara în perioada 03.11.2020 -22.11.2020.

Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: inspectorul de zonă din cadrul Biroului Avizare Conformitati PUG/PUD/PUZ si Certificari, Directia Generala de Urbanism – Primăria Municipiului Timişoara, cu sediul în Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, tel. 0256-408.464, e-mail: [email protected].

Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Relationare Directa cu Cetăţenii (cam. 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail [email protected],  pana la data de 22.11.2020.

Pt. ARHITECT ŞEF                                               

Monica MITROFAN       

Parte tehnică:

plan de încadrare în masterplan

plan reglementări urbanistice

plan propunere mobilare urbanistică

plan de încadrare în PUG

plan situația existentă

memoriu tehnic

RLU

plan circulația terenurilor

Parte non-tehnică:

planșă non-tehnică

memoriu non-tehnic

Formular sesizare

Răspunsul proiectantului

Raportul informării și consultării publicului