Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

PUZ „Centru modern de evenimente speciale si servicii de turism”, Strada Dacilor nr. 14

Anunț

Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Relationare Directa cu Cetăţenii (cam. 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail [email protected],  până la data de 02.10.2020.

 Consultarea documentaţiei poate fi făcută pe site-ul Primariei municipiului Timisoara www.primariatm.ro în sectiunea „Planuri urbanistice/ Planuri urbanistice supuse informarii si consultarii publicului” sau la sediul Primăriei Municipiului Timişoara în perioada 08.09.2020 -02.10.2020.

Intâlnirea cu proiectantul se va desfăşura prin platforma online Zoom  în data de 23.09.2020 timp de 1 oră, de la 13.00 la 14.00, în cadrul căreia pot fi adresate întrebări proiectantului cu privire la documentaţia numită mai sus.

Cetăţenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfășurata prin platforma online Zoom, vor anunţa intenţia de participare la aceasta, până cel târziu la ora 12,00 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la [email protected] – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitaţiei online, prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: inspectorul de zonă din cadrul Biroului Avizare Conformităţi PUG/ PUD/ PUZ şi Certificări, Directia Generală de Urbanism – Primăria Municipiului Timişoara, cu sediul în Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, tel. 0256-408.464, e-mail: [email protected].

Raspunsul la observatiile transmise va fi expediat prin poștă sau pe mail (la cerere) și poate fi consultat pe site-ul Primariei Municipiului Timisoara www.primariatm.ro în secțiunea „Planuri urbanistice/ Planuri urbanistice supuse informarii si consultarii publicului”.

Planșe:

clădiri existente

memoriu

memoriu non-tehnic

regulament

situație existentă

situație existentă detaliu

reglementări

reglementări detaliu

proprietate terenuri

mobilare urbanistică

propunere de principiu

studiu de însorire

vedere

secțiuni fotomontaj

Formular sesizare

Răspuns la sesizări

Rezultatele informării și consultării publicului

Raportul informării și consultării publicului