Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

PUZ – ”Instalatie tehnologica pentru fabricarea betoanelor, platforma, padoc materie prima, imprejmuire”,Amplasament: DE 1205/3 (Drumul Cenusii), CF nr. 452656, extravilan Timisoara

In conformitate cu prevederile Ordinului nr. 2.701 din 30 decembrie 2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism, conform H.C.L. nr. 218/04.06.2020, pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 140/ 19.04.2011 – privind aprobarea „Regulamentului local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism şi amenajare a teritoriului”, cu modificările şi completările ulterioare, a Legii nr. 350 din 6 iulie 2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul (actualizată),

ANUNŢĂM demararea Etapei 2 – etapa elaborării propunerilor PUZ şi RLU aferent, de informare şi consultare a publicului cu privire la documentaţia:

PUZ – ”Instalatie tehnologica pentru fabricarea betoanelor, platforma, padoc materie prima, imprejmuire”

Amplasament: DE 1205/3 (Drumul Cenusii), CF nr. 452656, extravilan Timisoara

Beneficiari: TORNOREANU CRISTIAN – DUMITRU si TORNOREANU GABRIELA,  ROMAN GHEORGHE VIOREL si ROMAN MIHAELA – IOANA, FURCA MIHAI si FURCA LILIANA – MARINELA;

Proiectant: SC ATG STUDIO SRL.

Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Relationare Directa cu Cetăţenii (cam. 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail [email protected],  pana la data de 16.07.2022.

Consultarea documentaţiei poate fi făcută pe site-ul Primariei municipiului Timisoara www.primariatm.ro in sectiunea Planuri urbanistice/ Planuri urbanistice supuse informarii si consultarii publicului sau la sediul Primăriei Municipiului Timişoara în perioada 22.06.2022 – 16.07.2022.

            Intalnirea cu proiectantul  se va desfasura prin platforma online  Zoom in data de 05.07.2022, de la 13,00 la 14,00, în cadrul careia pot fi adresate întrebări proiectantului cu privire la documentaţia numită mai sus.

            Cetăţenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfășurata prin platforma online Zoom, vor anunţa intenţia de participare la aceasta, până cel târziu la ora 12,00 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la [email protected] – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail, pentru trimiterea invitaţiei online, prin care vor accesa intalnirea de pe platforma online.

            Raspunsul la observatiile transmise va fi expediat prin poștă sau pe mail și poate fi consultat pe site-ul Primariei Municipiului Timisoara www.primariatm.ro în secțiunea Planuri urbanistice/ Planuri urbanistice supuse informarii si consultarii publicului.

            Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: inspectorul de zonă din cadrul Biroului Avizare PUD/PUZ, Directia Generala Urbanism și Planificare Teritorială – Primăria Municipiului Timişoara, cu sediul în Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, tel. 0256-408.464, e-mail: [email protected].

ARHITECT ŞEF                                                                                              CONSILIER

Gabriel Almăjan                                                                                              Liliana Iovan

Planșe

Plan amplasament

Plan de actiune Tornoreanu

Memoriu tehnic sol apa canal RLU

PLAN DE INCADRARE

STUDIU CVARTAL

SITUATIE EXISTENTA

REGLEMENTARI URBANISTICE

CIRCULATIA TERENURILOR

PROPUNERE MOBILARE URBANA

Memoriu nontehnic

Rezultatele informarii ETAPA 2

Raportul informarii ETAPA 2 PUZ DE 1205 3 Drumul Cenusii