Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

PUZ„Aşezământ social-ortodox: Paraclis, Centru social şi dotări aferente”; Amplasament: str. Siemens nr. 8 (nr. provizoriu), CF 445507

ANUNŢĂM demararea Etapei 2 – etapa elaborării propunerilor PUZ şi RLU aferent, de informare şi consultare a publicului cu privire la documentaţia:

PUZ  – „Aşezământ social-ortodox: Paraclis, Centru social şi dotări aferente”;

Amplasament: str. Siemens nr. 8 (nr. provizoriu), CF 445507;

Beneficiar: Fundaţia „FILANTROPIA Timişoara;

Proiectant: S.C.  MG BUILDING DESIGN SRL S.R.L.

        Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Relaționare Directă cu Cetăţenii (cam. 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail [email protected], până la data de 07.04.2022.

        Consultarea documentaţiei poate fi făcută pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara www.primariatm.ro în secțiunea Planuri urbanistice/ Planuri urbanistice supuse informării și consultării publicului sau la sediul Primăriei Municipiului Timişoara în perioada 14.03.2022 – 07.04.2022.

                Întâlnirea cu proiectantul  se va desfășura prin platforma online Zoom în data de 29.03.2022 timp de o oră, de la 13:00 la 14:00, în cadrul căreia pot fi adresate întrebări proiectantului cu privire la documentaţia numită mai sus.

                Cetăţenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfășurata prin platforma online Zoom, vor anunţa intenţia de participare la aceasta, până cel târziu la ora 13,00 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la [email protected] – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitaţiei online, prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

                Răspunsul la observațiile transmise va fi expediat prin poștă sau pe mail (la cerere) și poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara www.primariatm.ro în secțiunea Planuri urbanistice/ Planuri urbanistice supuse informării și consultării publicului.

                Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: inspectorul de zonă din cadrul Biroului Avizare PUD/PUZ, Direcția Generală Urbanism și Planificare Teritorială – Primăria Municipiului Timişoara, cu sediul în Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, tel. 0256-408.464, e-mail: [email protected].

Arhitect Şef,

Gabriel ALMĂJAN

Consilier,

Monica MITROFAN

 

Planșe

memoriu scurt PUZ

RLU PUZ AfiOM

INCADRAREA IN ZONA

PLAN SITUATIA EXISTENTA

REGLEMENTARI URBANISTICE PROPUSE

PLAN MOBILARE

CIRCULATIA TERENURILOR

STUDIU VOLUMETRIC

Raportul informarii_ETAPA 2

Rezultatele informarii_Etapa2