15 May 2024

Termen extins pentru cei care doresc să se implice în monitorizarea campaniei de bugetare participativă

coverRel

Pentru a asigura o reprezentativitate cât mai largă în cadrul comisiei care va monitoriza desfășurarea ediției cu numărul 3 a campaniei de bugetare participativă, Primăria Municipiului Timișoara extinde termenul de înscriere până în data de 20 mai 2024, ora 22:00.

„Comisia de Buget Participativ monitorizează desfăşurarea campaniei și respectarea obiectivelor și principiilor acesteia, verifică eligibilitatea propunerilor de proiecte primite, coordonează, împreună cu specialiști din primărie, analiza tehnică, juridică și financiară a propunerilor de proiecte eligibile, anunță public proiectele care vor intra în etapa de votare, precum și proiectele câștigătoare, centralizează și publică informațiile privind implementarea acestora și evaluează campania.

Detalii cu privire la condițiile de participare, atribuțiile comisiei, precum și formularul de înscriere, se găsesc aici: https://decidem.primariatm.ro/bp/2024/selectie-comisie.

Campania „Timișoara decide!” este o inițiativă anuală a Municipiului Timișoara, prin care se urmăreşte identificarea proiectelor de interes local iniţiate de cetăţeni şi care pot fi implementate de Primăria Municipiului Timişoara. Anul acesta, primăria alocă 4 milioane de lei din bugetul local pentru propunerile de proiecte venite din partea timișorenilor.

Regulamentul privind implementarea Bugetului Participativ în municipiul Timișoara, pe anul 2024, poate fi consultat aici: https://decidem.primariatm.ro/bp/2024/regulament

 Serviciul comunicare

Este utilă această pagină?