Deschidem Curtea Școlii

Programul prin care Timișoara oferă acces liber elevilor să facă sport după program

Despre program

Deschidem curtea școlii pentru copiii și tinerii cu statutul de elevi din Municipiului Timișoara în unitățile de învățământ în care infrastructura permite acest lucru (existența portarului la calea de acces și supraveghere video). Programul de acces în curtea școlii și cadrul de utilizare diferă de la o școală la alta, așa că te invităm să consulți regulamentele respective.

Curți Deschise pentru Sport

Reguli generale

  • Este permis accesul tuturor copiilor și tinerilor care au statutul de elevi, pe baza carnetului de elev și a cărții de identitate a aparținătorilor.
  • Accesul este permis doar pe terenul de sport pentru practicarea de activități sportive și recreative individual, în grup sau pe echipe după încheierea orelor de program și în afara perioadelor de examene/olimpiade/evenimente specifice. Accesul în clădirile unității de învățământ nu este posibil.
  • Unitățile de învățământ propun propriile reguli de acces, în completarea celor existente în HCL 452/7.12.2021.
  • Utilizatorii se angajează să mențină infrastructura școlară în bune condiții.
  • Școlile partenere asigură servicii de pază, iar Poliția Locală patrulează regulat la aceste curți, pentru a asigura conformarea cu aceste reguli.

Aveți sugestii?

Accesul în curtea școlii face parte dintr-un demers mai amplu de susținere a activității sportive pentru copii și tineri. În această primă fază, verificăm dacă regulile sunt respectate de toată lumea, inclusiv de administrație, de școli sau de alte instituții.

Dacă dorești să lași sugestii pentru îmbunătățirea acestui program, vrei să te alături sau doar ai nevoie de mai multe informații, contactează-ne.

Email: [email protected]

Regulamentul școlilor

Este utilă această pagină?