27 February 2024

Primăria Timișoara începe operațiunile de spălare și măturare a străzilor. Prima intervenție – pe strada Macilor, în 29 februarie și 1 martie

coverRel

În cadrul demersurilor pe care Primăria Timișoara le face pentru îmbunătățirea calității vieții și a mediului, începem operațiunile de măturat mecanic și spălat manual/mecanic pe străzi. Pentru a elimina eficient praful de pe străzi, este necesar să se poată interveni pe întreaga lățime a drumului până la bordură.

Astfel, locuitorii de pe strada MACILOR sunt rugați să elibereze carosabilul conform următorului program:                                                               

  • în ziua de 29.02.2024, în intervalul orar 9.30-11.00, partea stângă a carosabilului, în sensul dinspre Calea Bogdăneștilor spre strada Cloșca;
  • în ziua de 01.03.2024, în intervalul orar 9.30-11.00, partea dreaptă a carosabilului, în sensul dinspre Calea Bogdăneștilor spre strada Cloșca.

Mulțumim anticipat locuitorilor pentru sprijinul acordat în facilitarea operațiunii de curățenie. Derularea activităților în condiții optime va avea rezultate benefice pentru întreaga comunitate.

Pentru informații suplimentare contactați Serviciul Managementul Deșeurilor și Salubrizare din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara la numărul de telefon 0373172676. 

Serviciul Comunicare

Este utilă această pagină?