22 April 2024

Strada Cezar este eliberată de construcțiile ilegale

coverRel

Sub amenințări cu dosar penal, de lobby la „oamenii mai mari, la București” și intimidări „stai în banca ta, sunt oameni mai mari ca tine”, primarul Dominic Fritz,  echipele Colterm și ale Primăriei Timișoara au pus în aplicare dispoziția de demolare a unor construcții ridicate ilegal pe strada Cezar, de către două familii binecunoscute timișorenilor.

 „Strada Cezar e situată într-o zonă «fierbinte» a Timișoarei, zona străzii Loga, unde multe vile au ajuns în mâinile clanurilor prin mijloace dubioase. Una din clădiri am recuperat-o anul trecut, cea de pe Loga 52. Acum am recuperat strada care face legătura între str. Loga și Parcul Copiilor. Nu mă las intimidat de amenințările celor care au prădat domeniul public până acum și îi asigur că vom continua până când ultima vila și ultimul metru de teren furat va ajunge înapoi în patrimoniul Timișoarei”, a declarat primarul Dominic Fritz

 În baza dispoziției primarului Dominic Fritz, sunt demolate două clădiri, trei alei pietonale, două garduri de împrejmuire din zidărie, poartă de acces auto și un gard frontal. După desființarea construcțiilor ilegale, strada Cezar va asigura legătura între bulevardul C.D. Loga și Parcul Copiilor.

 „La fel ca pe malul Begăi unde am recuperat un hectar din terenul orașului și îl amenajăm pentru timișoreni, și aici destinația terenului este una publică, și anume cea de culoar pietonal și velo între zona centrală și Parcul Copiilor”, a declarat primarul Dominic Fritz

Construcțiile ilegale ridicate pe terenul orașului sunt desființate pe cheltuiala contravenienților, potrivit legislației în vigoare.

Serviciul Comunicare

Este utilă această pagină?